Sunday, November 16, 2008

Aweks Anwar i.t

Amoi : abg nuar sy dah siap install dewaneja dalam lab 5 & 6, so skrg boleh la kita pergi makan sama2...tadi abg nuar sudah janjikan.

Nuar : (dalam ati) alamak amoi ni apasal dia ckp kuat2, ni klu pian`z tau masuk plak dlm blog abih aku...

8 comments:

  1. nuar dalam diam atur strategi....buat deal sorang2....

    ReplyDelete
  2. sian kt mamat india 2 bru nk ayat abg nuar dh potong jln die...lenkali share2 dgn mamat sebelah ye keh3

    ReplyDelete
  3. adoi.. gambar curik.. bila masa plak aku janji ngan amoi tu nak blanje lunch..

    xpe korang.. i'll be back..

    ReplyDelete
  4. ni baru betol "deal or no deal"

    ReplyDelete
  5. jgn la kacau sangat students tu nuar..siapkan website tuh

    ReplyDelete
  6. bro tu bukan student..tu minah cina yg datang install dewaneja dalam lab...nuar dah buat deal ngan dia...tu yg amoi tu datang tuntut janji tu

    bro lu punye perbicangan tadi memang best la memberangsangkan...tapi lagi best klu ade makan2 minum2 yg lu blanja

    ReplyDelete