Friday, April 24, 2009

supervisor yang terpaksa mkn sorang2

kesian supervisor.semenjak teman mknnya(encik fad,anuar,iman) pergi BTN,terpaksa dia makan sorang2.xpe x lama lg diaorang blk la tu heheh lps tu xde la mkn sorang2 kan kan

Sunday, April 19, 2009

unit it special cleaner


Unit IT telah mempunyai cleanernya sendiri!Tgk tu pakai sempoi je x pyh pakai uniform cleaner.Tapi mcm knal je cleaner tu......tapi di mana yaaaaa???

Thursday, April 16, 2009

aik iman


tetiba je iman baik ngan bos ni, nak bodek ke, tapi kantoi semalam tetap kantoi...tau la m.u menang

makan kuat












makan jgn tak makan, muskil betol bos aku tu kata diet, si akim plak klu dah makan ingat sangat kat kekawan tapi tak reti berhenti klu dah start makan

work hard

dengan sekali report sahaja akan terus pergi...itu lah fairul amli (nama sebenar) tapi tu rasa cam meja abg pritam dia...ooo patut la laju turun, good job bro am...hehehe

Wednesday, April 15, 2009

leong dan kroni

anwar (nama sebenar) malu tapi mau, akim ok je ngaku leong pakcik dia...

Monday, April 13, 2009

ringan tulang


walaupun sibuk dengan tugasan harian webmaster kami(Anwar Arshad Muhd Shariff Paul) tidak kisah untuk menghulurkan bantuan kepada yang memerlukanya, bukan sahaja membaiki komputer malahan khidmat nasihat juga diberikan...syabas webmaster

Sunday, April 12, 2009

nyelam dan minum


iman atau nama sebenar Az Muhammad Noor Iman Saifuddin sedang melakukan pematauan di lobi ksp sambil mengusha student yg baru daftar

jom mancing


kaki pancing unit i.t, bro lie menunjukkan skill memancing menggunakan joran pelampong...tapi nasib tak menyebelahi buat kali ini...pasni kita orang nak gi mancing kat kolam cafe ksp plak dengar cite ikan ctu banyak dan besar2...

hulk meroyan


hulk pon pandai hormat lagu negaraku...apa2 je la akim jgn sampai pura lari udah

kroni tuan



tuan z dengan pakcik2 angkatnya abg leong dan abg pritam

tokei kotak

nampak nye anwar masih belom serik melakukan kesalahan klu tadi merokok di kawasan kolej, kini dia menjual kotak toner tanpa kebenaran makcik cleaner. biasa busines camni geng makcik yg kongker...habis la nuar di ban oleh geng2 makcik cleaner

muka kantoi


muka kantoi selepas ditangkap, iman dan akim melempar kekesalan selepas ditangkap, anwar pula dengan muka selamba kerana dia tak kisah cable dia tebal

kantoi


kantoi isap waktu keje di kawasan kolej...kompaun RM50