Tuesday, June 30, 2009

setelah menjuarai dart berturut2...tuan telah mencuba untuk menjinakkan diri dalam
permainan paintball setelah melihat team bro Am juara...mungkin tuan akan dpt
mengalahkan team Bro Am atau Pian serentak tanpa bantuan rakan2nye...gud luck Tuan!!!

akim:bro,kt sana ade kanggaroo x?mesty xde...xbes r negara bro....
sir filipina:owh...mmg xde...tp cathrina ade...itu gadis byk comel....saya ade no fon die...mau ka?
akim:baik hati nye abg filipina ni...bole gak!(senyum sinis)

Monday, June 29, 2009

Abang Adik


kerjasama abang adik memasang cable network di tingkat 1 ksp...bak kata pepatah berat sama dipikul ringan sama dijingjing...good job am n iman

pedih mata...


kau org nak cakap apa pon ckp la...iman pon x berani kacau mamat ni...set komputer paling canggih dlm T2KSP...pc spek : core2quad, ram 4 gb, hdd 500gb x2, lcd LG42", speaker set home theater cap sony dengan 5 speaker + 1 subwofer, yg berani kacau tuan Z sorang je, yg lain nak guna pon time dia takde...pepehal pon remote home theater kat meja aku... hahahaaa

Tuesday, June 9, 2009

salam dari australia

hai saya adalah seekor kanggaroo.Saya ingin menyampaikan salam saya kepada semua di unit IT(aziera,anuar,iman,padlu,am,pian,zamri,aqim) dengan harapan kerja la kuat2 dan simpan duit byk2.Nanti blh la lwt saya kat sini.Akhir kata terimalah pose istimewa saya untuk kalian semua